Mijn naam is Hilde Beckers. Ik ben uw SEO gecertifieerd echoscopist in het Echocentrum. Ik ben geboren en opgegroeid in België. Na het gymnasium en mijn HBOV opleiding heb ik verloskunde gestudeerd. Eerst heb ik een tijdje als docent gewerkt en later als klinisch verloskundige gewerkt in Clinique Saint Vincent te Roccourt.

In 1990 ben ik naar Brunssum verhuisd om me hier als zelfstandig verloskundige te vestigen. In de jaren dat ik als verloskundige actief was, heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd en afgerond. Zo heb ik de opleiding tot lactatiekundige IBCLC en de opleiding tot echoscopist gedaan.

Na 28 jaar als verloskundige in touw geweest te zijn, heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar de zwangerschapsechoscopie.
Tot januari 2016 heb ik ook als verloskundige gewerkt in Verloskundigen Praktijk Parkstad. Nu ben ik alleen nog als echoscopist werkzaam in mijn eigen Echocentrum.

Dit is nu mijn passie. Het is een boeiend vak met veel variatie waarin veel kennis over fysiologie en anatomie van de foetus nodig zijn.

Mijn werkervaring als verloskundige heeft mij daarbij de extra vaardigheden gegeven om mensen te begeleiden, gesprekken te voeren, maar ook om hen te ondersteunen in situaties waarin minder goed nieuws gegeven moet worden.

Mijn naam is Nathalie Niesen

Ik ben geboren en getogen in Schinnen en al op jonge leeftijd wist ik dat mijn passie bij het vak verloskunde lag. Ik ben al heel wat jaartjes als verloskundige werkzaam in de omgeving. Dit wilde ik graag uitbreiden met echoscopie. Sinds maart 2021 ben ik ook als echoscopist in het Echocentrum werkzaam, wat ik ook met veel enthousiasme doe!

Ik ben uw gecertificeerd echoscopist voor het maken van medische echo’s: jonge zwangerschapsecho’s, termijnecho’s, groei echo’s en placenta lokalisaties . Sinds februari 2022 heb ik ook de opleiding tot SEO echoscopist afgerond en ben ik bevoegd om ook de 20 weken echo’s uit te voeren.

Verder vind ik het uiteraard ook heel leuk om pretecho’s te maken, zoals de geslachtsbepalingsecho’s en de 3-4d echo’s.

Ik kijk er naar uit jullie als aanstaande ouders te mogen begeleiden, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en tijdens de echo onderzoeken.